12.12.2024 Cumhuriyet Gazetesi Arka Kapak Tam Sayfa Basın Açıklamamız
12 Aralık 2024Dr. Serdar Şahinkaya “Tasarruf ve Yerli Malı Haftalarının Doğusu”nu Anlattı
16 Aralık 2024
Suriye’de yaşananlar, bölgemizdeki ve dünyadaki son gelişmeler ile ilgili basın açıklamamızı basının ve kamuoyunun bilgisine sunarız.
“Durum ciddidir. Kamuoyu doğru bilgilerle aydınlatılmalı, iç cephe bütünlüğü sağlanmalıdır. Geri Kabul Anlaşması iptal edilmeli, sığınmacıları ülkelerine gönderme planı hemen devreye sokulmalı, kevgire dönmüş sınırlarımız titizlikle korunmalıdır. Boş böbürlenmeler bırakılmalı, anlık kimi gelişmeleri iç politika malzemesi olarak kullanma fırsatçılığına düşülmemeli, “Yurtta sulh, cihanda sulh” ilkesi ve “Devlet Aklı” ile yaşananlar doğru okunup ABD-İsrail-PYD ittifakının bölge planlarına karşı önlem alınmalıdır.
Türk Ulusu 102 yıl önce olduğu gibi yine emperyalizmi ve uşaklarını hüsrana uğratacak, Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet payidar kalacağını dahili ve harici bütün bedhahlara gösterecektir.”